Variante de actionare

   Grilajele metalice rulabile sunt singurele modele de grilaje metalice care pot fi actionate automat, cu ajutorul unei telecomenzi. Greutatea mare a grilajelor, de peste 100 de kilograme, poate fi controlata automat, dar si manual, doar in cazuri de urgenta.

Variantele de actionare difera in functie de trei tipuri de motoare:

  • Motor central;
  • Motoare laterale;
  • Motoare tubulare.

   Toate cele trei tipuri de actionare ajuta un grilaj metalic rulabil sa ofere protectie anti-efractie si siguranta maxima. De asemenea, datorita motoarelor, spatiile comerciale si industriale sunt inchise si delimitate eficient.

   Grilajele metalice rulou cu motoare tubulare si grilajele metalice rulou cu motoare laterale sunt compuse din: covor de lamele, ax, accesorii optionale si, bineinteles, motorul. In plus fata de aceste modele, grilajele metalice rulou cu motor central, mai contin si un sistem cu arcuri de compensare.

   Un rol foarte important in aceste actionari il are covorul de lamele, prin intermediul caruia se efectueaza inchiderea. Acesta poate fi confectionat din lamele din otel galvanizat, de diferite forme.

   Oricare dintre aceste variante de actionare ofera grilajului rezistenta, putere si durabilitate in timp. Sistemele sunt dotate cu o tehnologie moderna si va pot asigura o protectie eficienta anti-efractie.

actionare cu motor central big

Grilajele metalice rulou cu motor central

    Grilajele metalice rulou cu motor central sunt singurele modele de grilaj care poate fi atat manual, cat si automat. Ele sunt o solutie eficienta atunci cand…

actionare cu motoare laterale big

Grilaje metalice rulou cu motoare laterale

    Grilaje metalice rulou cu motoare laterale sunt o solutie pentru inchiderea eficienta a spatiilor comerciale si industriale, fiind in acelasi timp o portectie antiefractie…

actionare cu motoare tubulare big

Grilaje metalice rulou cu motoare tubulare

    Grilaje metalice rulou cu motoare tubulare sunt un mod eficient de inchidere a spatiilor comerciale si industriale, fiind o protectie antiefractie utilizata des…