Despre noi

Cine suntem noi?

   Firma noastra este alcatuita din profesionisti care, inca din anul 2005, cauta sa ofere clientilor sai cele mai eficiente si sigure solutii pentru protectie anti-efractie. Ne ocupam cu instalarea si mentenanta grilajelor metalice, realizate in cel mai scurt timp posibil.

   Tehnologia utilizata de noi este una avansata, putand fi utilizata cu usurinta de toti clientii nostri. Ne dorim sa ne perfectionam constant, atat din punctul de vedere al tehnologiei, cat si a angajatilor. Suntem deschisi catre colaborari de incredere, serioase, pe termen lung.

services
solutii

Ce facem noi?

   Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul automatizarilor, am reusit sa gasim solutii pentru orice probleme intampina dispozitivele dumneavoastra. Ne ocupam cu montarea si mentenenta grilajelor metalice, dar si cu oferirea de consiliere prin telefon cu privire la diverse defectiuni care apar la nivelul produselor.

   Obiectivul nostru este acela de a va pune la dispozitie servicii de inalta calitate, care sa va faciliteze viata de zi cu zi. Protectia spatiilor in care va desfasurati activitatile reprezinta o prioritate pentru noi, motiv pentru care va oferim cele mai sigure si mai eficiente grilaje metalice.

   Suntem pregatiti sa rezolvam orice problema, in cel mai scurt timp, cu cele mai performante ustensile. Realizam toate lucrarile intr-un stil profesionist si combinam eficient experienta specialistilor nostri cu dorinta de a va oferi cele mai sigure solutii.

Filozofia noastra

   Compania noastra are ca misiune distribuirea de grilaje metalice eficiente, sigure si cu un design elegant. Prin intermediul lor, ne dorim sa beneficiati de siguranta maxima si sa va ajutam in cazul in care apar defectiuni. Echipele noastre va acorda cele mai calitative servicii de mentenanta si instalare a grilajelor metalice.

   Firma noastra este caracterizata de sase valori fundamentale:

  • AUTENTICITATE: profesionalismul cu care tratam fiecare lucrare este cel care ne ajuta sa ne dezvoltam continuu si sa ajutam din ce in ce mai multi clienti.
  • EXCELENTA: imbinam armonios pasiunea cu promptitudinea pentru oferirea de servicii excelente.
  • UNITATE: specialistii nostri formeaza o echipa sudata.
  • INVATARE CONTINUA: ascultam pareri si sfaturi si le luam in serios pe cele ale specialistilor in domeniu
  • GRIJA PENTRU PERSONAL: ne dorim ca angajatii nostri sa se dezvolte profesional continuu, ajungand astfel sa atingem un apogeu in oferirea de servicii.
  • IMPARTIREA SUCCESULUI cu clientii, prioritatea noastra fiind rezolvarea cerintelor lor, implicit a lucrarilor de care au nevoie.
filozofia noastra