Grilaje metalice

   Grilaje metalice sunt produse alcatuite din bare de otel, care au rolul de a asigura protectie impotriva patrunderii prin efractie  si a furturilor din magazine. Fiind confectionate din materiale foarte rezistente, cum ar fi otelul galvanizat, grilajele sunt foarte durabile in timp.

   Aceste grilaje metalice sunt ideale pentru inchiderea spatiilor industriale si comerciale, datorita rezistentei si transparentei, caracteristici foarte importante. Un grilaj metalic poate fi utilizat pentru a proteja si delimita magazine din centre comerciale, vitrine stradale, cladiri de birouri sau spatii de parcare.

   Orice grilaj metalic poate fi actionat fie automat, fie manual. A doua varianta este folosita in cazul situatiilor de urgenta, cand au loc caderi de curent. Grilajele metalice nu sunt prevazute cu dimensiuni standard, ci pot fi comandate in functie de dorintele oricarui client.

   Grilajele metalice sunt usor de gestionat, datorita actionarii electrice. Astfel, in momentele in care nu este necesara inchiderea totala a acestuia, in special in cazul grilajelor rulabile, produsul poate fi ridicat prin rularea pe un ax in partea de sus, oferind un spatiu liber.

In functie de sistemul de deschidere-inchidere, exista trei tipuri de grilaje metalice:

  • Grilaje rulabile;
    • Grilaje metalice cu tuburi drepte
    • Grilaje metalice cu tuburi ondulate
    • Grilaje metalice profilight
  • Grilaje extensibile;
  • Grilaje fixe.

   Pe de o parte, grilajele metalice rulabile sunt cele mai performante si sigure. In functie de structura lor, acestea pot fi alcatuite din tuburi drepte, tuburi ondulate sau pot fi grilaje profilight (transparente). Toate cele trei modele au acelasi scop: de a oferi protectie anti-vandalism. De cealalta parte, grilajele metalice extensibile si cele fixe sunt cel mai des folosite pentru uz casnic, fiind prevazute doar cu actionare manuala.

   Asadar, principalul obiectiv al grilajelor metalice este acela de a oferi siguranta, avand in acelasi timp si un aspect atractiv. Rezistenta materialelor, costurile reduse si utilizarea facila sunt doar cateva dintre avantajele unui grilaj metalic.

grilaje metalice rulabile tubulate big

Grilaje metalice rulabile

    Grilaje metalice rulabile sunt cele mai cautate modele de grilaje, datorita rezistentei, transparentei si posibilitatii de manevrare automatizata…

grilaje metalice extensibile big

Grilaje metalice extensibile

    Grilaje metalice extensibile au rolul de a proteja spatiile comerciale, dar si verandele si terasele. Designul elegant al acestui tip de grilaje le face sa fie usor…

grilaje metalice fixe big

Grilaje metalice fixe

    Grilajele metalice fixe sunt utilizate pentru protectia caselor si vilelor, iar gradul de siguranta este stabilit de materialele din care sunt confectionate…