O automatizare este proiectata pentru a avea o durata indelungata de viata. Cu toate acestea, de multe ori se intampla sa apara defecte, din cauza factorilor externi sau a conditiilor meteorologice. Noi va oferim cele mai eficiente si ieftine solutii!

   In loc sa inlocuiti automatizarea, noi va sfatuim sa reparati defectiunea. Firma noastra va ofera servicii de mentenanta si reparatii, dar si de consultanta si asistenta tehnica. Specialistii nostri va stau la dispozitie si va ofera cele mai bune rezolvari pentru probleme pe care le intampina produsele dumneavoastra!

   Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul automatizarilor, tehnicienii trateaza cu profesionalism toate comenzile si va ajuta sa va mentineti automatizarea intr-o stare optima de functionare.

   Pe langa mentenanta, va stam la dispozitie cu servicii de transport si montaj. Echipa ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si va realizeaza cel mai calitativ montaj. In plus, in cazul in care aveti nevoie de schimbarea unei piese vechi cu una nou-nouta, tot la noi gasiti rezolvare. Cu o garantie de 24 de luni (daca sunt montate de angajatii nostri), piesele vor ajuta ca automatizarea sa functioneze din nou corespunzator.

In casutele de mai jos, gasiti informatii detaliate despre fiecare serviciu in parte: