Grilaje metalice rulabile sunt cele mai cautate modele de grilaje, datorita rezistentei, transparentei si posibilitatii de manevrare automatizata. Locurile in care sunt cel mai des amplasate sunt spatiile industriale si comerciale, precum mall-urile, supermarketurile sau vitrinele stradale.

   Pe langa rezistenta oferita de materialele din care este confectionat, un grilaj metalic rulabil are si un design placut si elegant. Datorita aspectului ergonomic, el poate fi amplasat in diferite tipuri de spatii, integrandu-se perfect.

   Grilajele metalice rulabile sunt singurele tipuri de grilaje care pot fi actionate si automat, prin intermediul unei telecomenzi, in special in cazurile in care greutatea lor depaseste 100 kg. Tinand cont de actionari, grilajele pot fi dotate cu:

  • Motor central;
  • Motoare laterale, pentru grilaje metalice de foarte mari dimensiuni;
  • Motoare tubulare.

In functie de structura grilajelor metalice rulabile, ele se impart in:

  • Grilaje metalice rulabile cu tuburi drepte;
  • Grilaje metalice rulabile cu tuburi ondulate;
  • Grilaje metalice profilight (transparente).

   Grilajele metalice cu tuburi drepte pot delimita eficient spatiile in care sunt amplasate, oferind protectie anti-vandalism si o aerisire permanenta. Grilajele metalice cu tuburi ondulate sunt asemanatoare cu cele cu tuburi drepte si pot face fata unui trafic intens. Grilajele profilight sunt mai elegante si sunt folosite cu precadere in spatiile interioare.

   Toate cele trei modele de grilaje metalice tip rulou sunt eficiente si asigura o protectie de 100%. Confortul oferit, economia spatiului si durabilitatea indelungata sunt doar cateva dintre atuurile unui grilaj metalic rulabil.

grilaje metalice rulou cu tuburi drepte big

Grilaje metalice rulabile cu tuburi drepte

    Grilajele metalice cu tuburi drepte sunt o solutie eficienta de inchidere si delimitare a spatiilor industriale sau comerciale. Tuburile sunt din otel galvanizat, asta fiind…

grilaje metalice tip rulou cu tuburi ondulate big

Grilaje metalice rulabile cu tuburi ondulate

    Grilaje metalice cu tuburi ondulate sunt potrivite atunci cand aveti nevoie de inchiderea spatiilor comerciale. Tuburile sunt realizate din otel galvanizat, reprezentand…

grilaje metalice tip rulou profilight big

Grilaje metalice tip rulou profilight

    Grilajele metalice profilight sunt acele grilaje de lux, potrivite pentru inchiderea spatiilor comerciale si rezidentiale, oferind, in acelasi timp, siguranta si vizibilitate…